Tel.: (+421) 43 43 04 836, (+421) 911 406 407, e-mail: recepcia@hotelvictoria.sk
Viliama Žingora 9820, 036 01 Martin, Slovakia Mapa

Gazdovský dvor

Pivovarnícka obsluha

Gazdovský dvor hotela Victoria**** je situovaný v krásnej prírodnej scenérii  lokality Slovenské Pravno na ploche cca 20 ha. Jeho súčasťou je farma pre hydinu a bravčový dobytok s výbehmi ako aj priľahlé pasienky pre pastevný chov hovädzieho dobytka, oviec a kôz. Naša gastronómia pri príprave jedál a nápojov kladie veľký dôraz na kvalitu vstupných surovín. Jedlá musia nielen dobre vyzerať a chutiť, ale rovnako dôležitá je ich kvalita a zdravosť. Aj preto sme sa rozhodli vybudovať vlastnú farmu s domácim chovom hydiny, ošípaných, oviec, kôz a hovädzieho dobytka.

Spôsob nášho chovu hydiny spĺňa veľmi prísne kritéria podľa vysokého francúzskeho farmárskeho štandardu tzv. „Label rouge“: kurčatá, sliepočky, morky, husy a kačky sú odchované na podstielke s výbehom. Takýto chov prebieha pre zvieratá v prirodzenom prírodnom prostredí, bez stresu.

Navštíviť náš dvor a vidieť celý chov, jeho spôsob i kŕmenie je možné pre skupiny od 15 osôb. Je veľmi poučné a obohacujúce zažiť pravú prírodnú atmosféru. Dnešná doba nedáva veľa takých príležitostí. Mnoho detí a nielen detí nikdy nemalo možnosť vidieť na živo kurčiatko, prasiatko, teliatko, ovečku, kozičku….

Domaci produktZ čerstvého mlieka priamo v hoteli vyrábame celý rad vlastných produktov ako sú syry, jogurty, tvaroh, syr ricotta. Vyrábame aj vlastné mäsové výrobky (salámy, klobásy, slanina), pečieme vlastné pečivo (pšenično-ražný chlieb s prídavkom ovsených vločiek), pečieme domáce koláče, používame vajíčka z pravého podstielkového chovu s výbehom. Všetko robíme len tradičnými prirodzenými postupmi, bez umelých enzýmov, konzervantov a farbív.

Domáci pivovar a produkty z gazdovského dvora je naša vlastná gastronomická cesta, po ktorej kráča kvalita a zdravá výživa.

Pivovar Victoria

Domáce pivo vyrábame podľa tradičných receptúr postupmi založenými len na prírodnej báze. Pivo varíme zo stopercentných surovín – obilné slady, chmeľ a voda. Práve voda je veľmi dôležitá, lebo dáva pivu jedinečnosť a neopakovateľnosť. Pivovar je štandardne otvorený v piatok a v sobotu od 16:00 do 23:00. (Zmena otváracích hodín je vyhradená).

 

  

Naše úspechy v prestížnej degustačnej súťaži Slovenská pivná korunka!

Pivovarnícka obsluha

Náš minipivovar predstavuje modernú uzavretú technológiu s kapacitou cca 600 hl / rok. Výroba je veľmi variabilná s možnosťou širokého sortimentu v malých várkach.

Naše pivá

  • Victoria Pils 12°
  • Victoria tmavé 13°
  • Victoria Weizen 13°
  • Victoria red Ale 14°
  • Victoria Doppelbock 15°
  • Victoria Porter 18%
  • Victoria Opát 20°

Galéria

 

Rezervujte si zážitkový pobyt

Neváhajte a rezervujte si jeden z našich zážitkových pobytov. Pri online platbe kartou 10% zľava!

Pripravujeme pre Vás...